23 August 2010

aku merajok ke aku sedeh ke aku happy???

Salam~
xtaw nk cte cmne lorrh..
ade good news n bad news..
bley x aku nk cte yg good good  je..
mls la nk cte yang burok2 ni..aku xsuke..sumpah..xsuke!
tp aku nk cte gak..
aku nk luah kn gak kt cni..
aku cte kt my twin je..
dy pham aku kot skg ni..dy taw pe y aku ase..

Good News :
21/08/2010 bersamaan hari sabtu
hari lahir aku,,hari jadi aku..
of coz la aku sgt happy..wlaupon bolan pose..
aku bukak2 je facebook aku..tgk2 byk la plak owg wish..best3..
owg y aku x kenal pon wish..hehe..2 la besnye law ade fb, pastu time besday ramai wish..
pastu time besday aku abg aku balik..best maen ngan anak dy..
rinduuuuuuu...haha..
pastu akak ipar aku blanje aku mkn GCB..hehe..
tp aku share ngan mak..sbb da kyng mkn nasi tomato time bukak pose 2..
happy dowh..

Bad News :
ni aku mls nk cte nih..haihhh..tp aku nk cte gak..
emm..dy x wish aku pon,..xkn lpe plak kn..
taw la bz..tapi msg la wish  aku..xsuh col pon..wish kt fb ke..bley kn..
lpe  ke bsday aku??xkn kot..taon lpas bley je wish..clbrate sgale bagai..emmm..
aku mrjok kot ngan dy,,,yg len sume da wish..dy sorg je aku tggu..
lmbt pon aku x kesah,,tp smpai skang pon xde gak msg dr dy..emm..
xpela..dy lpe la 2..bz la 2..xde mse la 2..

ni je aku nk cte..nk luahkan..
da lme nk post entry ni..tp bz je manjang..bz ngan fb la tumblr la..sgale2 la..

Salam~



No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke