05 October 2010

Lynn's First Lucky Draw

Salam semua
ary ni aJa telah dijemput oleh kak Lynn utk join lucky draw beliau..
huhu..tq2..
fes time nih..neves2..huhu


syarat-syarat nk join lucky draw ni senang je

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni  kan...
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam  blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...
5. Tak wajip pun nak buat  n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali...
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org
 
hah..senang kn..
korang xnk join ke??
huhu..

hadiah yang ditawarkan best gile..
korang boley tengok kt sini
kak Lynn kate nak pilih 5 orang untuk lucky draw dy...
 Maybe ada pertambahan hadiah bergantung kepada sambutan..

1 comment:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke