17 November 2010

Cik Siti dan Cik Nadea da bezzzzzzz!

award ni dari Cik Siti 
thx ct..
kalau ade lagi jgn lpe kasi aJa ek..hehehe..

tadi cik siti..
yang ni plak.adek Nadea plak kasi aJa award..
 
1. http://yesimsyera.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
~okey2..belog die cantekkkk!

 2. Nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
 name blog aJa eh..gne name sndri je..'aJa'.,kenape?eh..bia r..hahaha..

3. Nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
http://feezavavivilavi.blogspot.com..saje nk kasi lidah korang belit2 ble sebut url blog aJa nih..belit2 x?hahaha..

4. Apakah method dalam penulisan blog anda.
ntah,,xde kot..ekekeke..suke hati saye le nk tulis taip kt belog nih!

 5. Apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
perasaan??ohh..sgt jeles! kehkehkeh..

6. Bilakah blog anda diwujudkan.  
entah,,jd pelupe kejap!

 7. Siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
kene kaji balik nih..rase2nye.. blog terry kot

 8. Sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
eh..5 je?? korang...ambek jela award ni k..
bleh x cmni??hik2.. 


No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke