26 November 2010

Special entry utk Kesinambungan Zaman

Salam readers!
mlm ni aJa nk buat n3 special ckit..ekeke..ckit je..x byk..

smlm tbe2 tegerak aty nk check email..
cek punye cek punye cek..tup2..terjumpe 1 email nih..
"award for u"..hee..mule2 abaikan je email ni..
last2 aJa bace je..
okey..sgt terkejut bile bace!

"Terima kasih kerana sudi menjengah blog http://kesinambunganzaman.blogspot.com/ 
saya sudah tengok blog aja. dan ia sangat menarik hati. 
saya ingin memberikan anugerah khas dari saya
Terimalah award yang x seberapa ni ye?
Salam rakan blogger.. :)"

 ni la award dari kesinambungan zaman..
msty ade diantare korang yang penah dpt award ni kn?
ha..ngaku cpat!

aJa juge ingin memohon maaf kepada  tuan pemberi award
sbb lmbt ambek award nih..
tulah..slalu kalau dpt award msty blogger kasi taw dekat shoutmix aJa..
snang lah ckit nk taw kn..bukan ckit..snang byk lah..

kes nih http://kesinambunganzaman.blogspot.com/ or incik yus kasi taw melalui email..
aJa ni kdg2 mls nk bukak email..bukak pon ble perlu..hee!
xpe2..aJa da terime da award nih..

thx yaa!!
aJa sgt menghargai award nih dan setiap komen dari incik yus!


 

6 comments:

Khairy said...

mak eh...banyak nye award hang dapat...apa perasaan anda bile dapat award ni? hehe

one2paii said...

award nie ado duit x?kayo la lu kalo dapat duit erk

feyus said...

Yang penting keihklasan...:)

aJa said...

khairy : wakaka..prasaan??xde wehh..kakaka..xla..aJa suke kot..

aJa said...

tupaiii ; hoho...nnty aJa blanje ok..wakakaka

aJa said...

feyus : hehe..btol3..

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke