16 December 2010

contest kami seiras

Salam :)
tadi join GA..
ni nk join contest plak :)

korang nk join sile klik banner contest ni eh..
hee :)
syarat2 mudah sgt..
jom terjah belog Cik Yaya sekarang!

gambar yg aJa nk pertaruhkan ialah 


Saya padankan wajah saya dengan kawan baik saya Enna :)
bahagian yang paling ketara ialah di raut wajah kami yg kiut miut nih..hik2..
aJa rase yang same kt muke kteorang ni kat
senyuman, hidung, mata, kaca mata*diambil kre kah?hik2..
kte kt bahagian muke lah.. :)

Satu skolah kate kami ni kembar..
smpai orang yg buat bangunan skolah pon kate cm 2..
haihh..walaupon hakikatnye kami ni laen mak laen bapak..hik2..

thx kpd cik yaya sbb buat contest nih..
da lme aJa tggu sbnrnye..
akhirnye jumpe jugak blogger yg buat contest mcm ni..
tqvm!

Saya suka blog The Chronicles Of Yaya kerana blog cik yaya pinky! like2..sgt sejuk mate memandang..hik2..header cik yaya cute lah!simple je..tp sgt cantik..*sbb kale pink!
 walaupon baru je terjah blog cik yaya..boleh dikatekan blog cik yaya di antare blog yg de bez!

aJa nk tag

 

10 comments:

.cik yaya. said...

nape tak tinggalkan link entry kat comment box dear..naseb bek akak terjah sini td..lepas ni tinggalkan link entry ni kat blog akak eh..senang nak detect nanti..thanks join dear..hehe

aJa said...

cik yaya : ha...xde ke??
rase macam da tgglkn je td taw..xpe aJa buat balik..sory kak

.cik yaya. said...

waa bagus2 cepat dan pantas sekali..heheh!! kamu diaaproved

aJa said...

cik yaya : fuhh..lega!
hehe...tq2..

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Shag said...

Good Luck, Aja! Memang serupa habis! Shag kena punggah ni nak cari siapa yang muka serupa dgn Shag :D

aJa said...

butterflyana : hee..tq2..

aJa said...

shag : hee..cari3..kuikui

Shag said...

Shag dah jumpa kembar Shag! Yay! Jom tengok siapa kembar Shag tu :P

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/kontes-contest-kami-seiras.html

aJa said...

shag : hee..ok2..

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke