17 December 2010

Geng Blog Pink : Jom Pecahkan Ais Pink!!

Salam :)
wah..eksaited nk wt n3 ni..
nevessss..bedebar2..haha..*apelah kau!

semalam Cik Yaya yang kiut miut buat satu geng!wah..best tuh..
GENG BLOG PINK :)
menarik kan?tanpe membuang mase aJa pon mengejoinkan diri..hik2..


korang nk taw apekebendenye geng blog pink ni
korang boley klik gmbar di atas! n tgk senarai geng blog pink nih!
korang boleh terjah geng blog pink ni eh..
*aJa tersenarai no 3!




 sesi Ice Breaking

Nama penuh aJa ialah Nur Hafizah Binti Ayob
pada tahun 2010 aJa berusia 2o tahun..tahun depan bertambah lagi usiaku..hik2..
orang sume panggil name aJa ni 'aJa' je..
mak aJa ckp mmg dari kecik aJa sendiri yg gelarkan name 'aJa' ni..
so, ikot jela..hik2..
owh..lupe..tarikh lahir aJa 21 ogos 1990


bg aJa, idea cik yaya buat geng blog pink ni mmg bernas gle..sgt3 lah bernas..
dgn care mcm ni, aJa boleh kenal ramai lg bloger2 pink..hik2..
boleh share samting ngan dorang..
boleh taw lebih mendalam dorang ni jenis yg mcm mane..
kre boleh jd bff lah..hahaha..
skaligus boleh mengeratkan lagi silaturrahim antare bloger2 geng blog pink nih..

salam perkenalan dari aJa utk sume geng blog pink :)

p/s : sory cik yaya..lmbt post entry..

31 comments:

Shag said...

Dia utk orang pink jeke? Hehe :P

aJa said...

shag : hee..lebih afdal pink la..
yg x pink 2 boleh jugak..

.cik yaya. said...

hehehee kte xddelah beza sgt..setahun je beza..thanks buat entri ni eh..so aja jangan kupa terjah blog kwn2 lain kalau nak kenal lebih rapat yee

aJa said...

cik yaya : hee..ok2..kompom aJa terjah

zati said...

salam perkenalan sys aja, nanti kalau ada gath boleh laa join same2 tehee *wahh aku nie tak habis2 dengan gath* =)

ainatiqa said...

hehhee . ouh gitu ,

salam perkenalan ye sis aja :)

tulus ikhlas cik ain :)

aJa said...

zati : heee...best 2..

aJa said...

ain : salam2 dik ain :)

Cik Chuie said...

ai aja... and adik2 seme... awww... kakak datang jenguk adik2..hahaha malu!

aJa said...

cik chuie : hee..malu2 ye akk kte ni..hik2..

meaw said...

salam perkenalan jugak eh aja :D

aJa said...

meaw : hee..salam2.. :)

misz jue said...

salam perkenalan =)

nEa FleriDa / nIL said...

aja : yeay! akhirnya nil jumpa jugak geng blog pink yg sama umur ngan nil hehe.

Salam Kenal dear :)

✿ CikCimi said...

agagaga~
law buat segment nih mmg kantoi name betol n umor.
adoi.

cik dibadeebut said...

salam perkenalan jugak... comel blog.. pink semua pink... hihi sy cik dibadeebut@cik diba..

cik dibadeebut said...

salam perkenalan jugak... comel blog.. pink semua pink... hihi sy cik dibadeebut@cik diba..

✿ CikCimi said...

oke yg nih pon pangkat adek jugak.
ehehe.

Cik Jannah said...

thanks aja. tapi belog kite xdela pink sangat..ley ke?huhu

aJa said...

misz jue : hee..salam2..

aJa said...

nil : hee..kte sebaye eh..wahh..hik2..
salam2..

aJa said...

cik cimi : knp plak kantoi?

aJa said...

cik diba : sala..aww... :)

aJa said...

jannah : hee..boley je..join la...

^cahaya_harapan91^ said...

like pinky blog~

aJa said...

cahaya : hee..like gle2!

anamizu said...

aja!!!!!
terjah aja pulak nih!!ngeee~~

aJa said...

anamizu : hee..terjah lah..wakakaka

aku said...

salam pekenalan sis aja..
smga kita semua ley jd rapat2 ek..
he3..
(^_^)

Nur Syahirah Hainan said...

salam aja..nice to know u...;)

aJa said...

syahirah : salam2..hee..nice to know u too dear :)

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke