16 December 2010

Laen yang diharap, Laen yang dapat !

Salam :)
entry yang ketiga malam ni *smangat kau jah!

semalam mak aJa ajak pegi jusco*kt ipoh jek!
sbb 16 december ade jcard day! *kre aryni la..
aJa pon stuju jela..sape xnk shoping kn!
lagipon mak aJa yg nk blanje..hik2.. *slame ni bukan mak kau ke yg belikan ape kau nk?aiyoo!
sape yg ade jusco card mmg untong!
sbb murah! 80% diskaun..alah..korang pon msty taw kn mnde nih..

then..pagi tadi pukol 9 fmly aJa gerak g ipoh..
sampai dlm kol 10 cm 2 la..*xtaw pon,sbb aJa tido!hik2

OMG..ramainye orang!!!sesakkkk..padat!
nk parking pon xde!penoh!smpai ke bumbong pon da penoh!
pak guard jusco 2 suh BALIK sbb da penoh!ade ke patot suh kteorang balik!aiyoo
punye la ramai manusia2 kt jusco 2..
smpai berator kt luar!mlampau2..

pas2, kteorang g tesco plak!haha..
pon pnoh!!!!
2 pon sbb ramai yg parking kete kt tesco, then jalan kaki g jusco!
sggp tuhhhh!!murah punye pasal la kn!

jusco x jd tesco pon x jd..!
kteorang pegi giant plak..adoiii..letih mak!
gle boringnye g giant!!
xde orang!hahaha..bpe kerat je yg ade..*hujung minggu penuh kot!
bpe jam je kt c2..kteorang balik!

saba2!
pegi tesco!tapi bukan kt ipoh..kt kampar!hahaha..jadilahh..
bershoping lah kami kt tesco 2..
xde rezki nk g jusco :(

aJa x suke sbnrnye kalau shoping penuh dgn orang ramai..
susa nk pilih barang,.
sesak!lemas!hee :)

2 je nk cte :)
hee..bye2..
Salam :)

p/s : next year kene pegi jugak jcard day!

6 comments:

DiNaZ said...

aja kalu takaj jj card mmg mcm tu...kami kat melaka kalu ada jj card jam 7.15am dah tak bleh masuk jalan jam semua pakat beratur nak masuk parking yang lom bukak kalan raya sebelah jj kalu ada 3 len terus jadik 1 suku len jek..sebab sanggup park kerata or lori or van segala bagai kenderaan kat bahu jalan yang sememangnya dah masuk jalan raya sampai 2 line...nak marah pon tak boleh pasal yang ada tggl cuma kereta tuannya dah jadik tugu negara kat depan jj seawal jam 7.15am....dasyat kan??

aJa said...

kak dinaz : huihhhh....xlen nk byg la kak..hee..

butterflyana said...

Hye Geng BLOGPINK! hee :)

aJa said...

butterflyana : hee..hye2..

✿ CikCimi said...

taw taw.
kite pegy jgk jusco kt mid.
giler ramai org.
pastu sales sgt3.
:D

aJa said...

cikcime ; hee..kan2..tp rugi lah aJa x pegi ary tu..haihh..

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke