22 December 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

Salam :)
moning all..hik2..
contest lagi..ha, aJa mmg gle suke join contest nih.
lagi2 kalau contest yg ade kne mgene dgn frens2 nih..
jom3 join!xnk suda..wakakaka..


korang nk join?hee..boleh2..klik je banner 2 eh..
xpon boleh terjah blog Siti Noraisyah utk lihat syarat2 contest!

Tarikh Tutup : 31 Disember 2010

bFF aJa



Mula berkawan sejak tahun berapa?

aJa setat kawan ngan diorang ni dari skolah rendah..
tapi ade yg kenal mule tahun 2008..
2 pon sbb diorang masok skola aJa amek form 6..

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

ramai sbnrnye bff aJa..
boleh dikatekan sume kawan aJa 2 bff aJa..
aJa pilih mereka sbb mereka mmg best!
best fren yg sgt3 dan teramat sgt lah best..super best!

persahabatan kteorang penuh ranjau dan duri..
ade duka ade suka
mcm2 masalah lah yg dtg..
ade yg rase x puas aty lah..ape lah..
mcm2 lah yg kteorang hadapi!
sbb 2 kami namekan geng kami ni KecamOk GurLz..
kalau sorang ade masalah..sme2 tolong ape yg patot..

tapi, mslh2 2 tidak same skali menjarakkan pertalian persahabatan kami..
kami tetap besame besatu..
walaupon masing2 da ade life sendiri..
tapi kami slalu contact..buat reunion kecik2..hee..

yg bestnye bff aJa ni..
diorang ni mmg sporting gle..
kteorang ni satu kepale!
gelak sme2..haha..
boleh share masalah..
boleh cakap ape saje..everything..
yg pntg kteorang x kacau orang laen..!


semoge persahabatan kami kekal selamanya

 
aJa mau tag

6 comments:

one2paii said...

pergh..semua jejaka2 di atas..eh eh awek2 di atas nie cam model2 belaka..haha

Siti Noraisyah said...

Thanks for joining dear.. ^^
Gud Luck k!

Queen M said...

goodluck dear! ^^

aJa said...

2paii : haha..apela..

aJa said...

Siti : hee..tq2..

aJa said...

Queen M : tq :)

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke