31 January 2010

kenape dier x balek??why??kenapa???

haha....assalamualaikum...
tade r..aku geram nih...asal dier x balik??
xkn dier xtaw yg aku rindu gle tahap vavi kt dier..
sape yg aku rindu??
sah2 la abg aku..badie 2..asal lak mggu ni dier x balik umah...
slalu 2 balik je...aduyaii...
tade r..aku tnye mak aku npe badie ta balik..
then, mak aku kate dier x balik..hah...jwpn ke 2??ntah la..mak aku ni pon...
whatever la kn..
badie bz kot..mne r taw kn..aku agak je..
pe yg aku pkir skang ni..cmne badie nk iron sume baju2 keje dier 2..
slalu aku yg wt kn...mggu ni sape plak yg wt kn utk dier???
ta kan anta dobi kot kn...ta mungkin..ta mungkin..
dier iron sndri kot??tpi baju dier byk dowh nk iron..
larat ke dier nk wt sume2 2??
sian plak aku ase kt dier..ase nk je g Ipoh 2 tlg ironkn bjunye...
hmm...tape la..mggu dpan dier balik r 2 kot...
adikmu ini merinduimu...slalu...selamanya...

20 January 2010

BESAR PUNYEEEE.......


nih time abg aku kawen..
okeh..dr kiri kak aida(akak ipar aku, wife kpd abg aku yg bju merah 2..but, bukan sbelah dy ea)
then, badie (my lovely bro), akak aku ( kak anim )
of course abg aku no 2, MOHD HAFEZ n wife KAK HASNI (tatau arh name pnoh,haha)
its me..(aja) n abg aku yg 1st (abg shahril)


haha...time ni aku nak gelak sbnrnye..
ade owg kaco ouh...
aku tahan je...kang kne mrh lak ngn pak 'O' (bpk sdare)..
haha..bengong3!!!
aku tatau arh asl abg2 aku yg kt blakang tuh pakai bju kale tuh..
padehal tema time tuh purple..haihhh...
aku ngn akak aku gk yg setia..haha...
mse ni kt ruang tamu uma aku yg 1st...ade 2 je pon...
ni bhgn yg depan arh...
tade pelamin pon..mmg fmly kteorg tanak ade pelamin kot...ntah...
just simple je..
ruang tamu yg kedua kt tv 2..(nmpk x)..hah, aku slalu lepak kt c2 arh..
tgk tv..on9..sume c2 arh..
n..aku tatau sape manusia2 kt tv tuh..huhuuu..sdare mare kot..
ntah arh..aku lyn mmbe aku yg dtg..ta sempat lak nk amek taw sape tuh...haha...
yg pntg pas knduri ni aku penat gle...
ye arh..ary ahad..esoknye isnin..aku skola..
ta kn x g kot..Stpm dowh...
lpe...abg aku kawen taon lepas..bulan 5..
hope..masjid abg aku utuh smpai ble2...

15 January 2010

TERUJA!!!

haha,,pape ntah aku ni..em,next week akak n abg aku balik umah..
x saba arh nk tggu dorg blik..rindu gle kt dorg..(padehal,bwu je jmpe ary 2..hik2..)
xde arh..aku boring gle dok uma ni..yg de kt uma ni aku, mak, aya je..
badie pon blik hujung mggu..bukan lme pon..dy blik just nk cuci bju n iron bju..
haihh,basoh bju 2 mak aku la wt..irOn bju lak aku yg wt..
xpe arh..badie nye pasal, aku wt je...huhu..tp kdg2 mls arh..tp kne wt gk..
sape nk wt law aku x wt????
hah..berbalik kpd akak n abg aku nk blik..
acctually, dorg balik pon kejap je..nk g Ipoh, beli brg2 baby abg aku yg bakal dilahrkn kelak..haha..
xde arh, dy x reti nk beli ape, ye arh, 1st time r plak..
then, mak aku r yg tlg..
ta saba ta saba ta saba!!!!!!!!!!

13 January 2010

my great brother


MOHD HADRI BIN AYOB
aku de 3 abg..ni abg aku yg no 3, yg last...
hm..utk kali ni..aku nk cte asal aku nk update blog aku letak pic abg aku ni..
(pe aku mrepek ni,ahhaha)
aku pggl dye badie..
xde r..dlu time kecik2,aku ngn badie slalu gado..
ade je yg ta kene..haha..
cm kucing ngn anjing r..hmm..
slalu gle gado,smpai mak aku biseng..
then, 1 ary 2, badie xcdent..sure la aku tekejot..
mse On the way g hospital Ipoh 2 aku nanges je dowh..
aku takot kehilangan dye..then,time 2 gk r aku nyesal sbb gado2 ngn dy sblom ni..
ase nyesal gle2..
mse aku tgk dy kt wad (icu kot,lpe lak), mse 2 dye sa seda..
then, aku terprasan yg dye nanges, aku agak je..sbb aku nmpk ade air kuar dari mata dye..
pastu aku ase sedih tgk dy cm 2..aku pon nanges kt c2 gk..
tp aku cover2 r, sbb akak aku de skali..malu r lak.
then, akak aku ajak g mkn..aku folow la dgn ati yg sgt sedih..
pastu aku ckp kt akak aku yg aku xnk mkn..akak aku je r g mkn,.
aku g tmpt yg xde org..n aku nanges kt c2..
actually, aku sedih tgk badi cm 2..
bwu aku seda yg aku syg dy..start dye xcdent 2 r aku mule syg badie..
skang, aku syg badie lg dr abg2 aku yg len..
aku syg gle kt badi..
tp kdg2 ase bengang gk kt dye..haha..
pape jela...jnji aku syg dye..huhu..

12 January 2010

SOMBONG KE AKU??

hmm...aku sombong ke??ntah la..aku pon xtaw..npe dy ckp aku sombong??sape nk tlg jwb ni???tlg r wei..aku xtaw r npe ngan aku ni..mne de aku sombong..aku epy je..jmpe mmbe gelak2..sume org r..mby owg yg xbpe nk kenal je kot aku sombong..ntah r, aku ni pemalu gle senarnye..mmg malu gle2 r..xtaw r npe..nk g mne2 je msty kne ade mak aku..law xde xleh..

sape2 yg trase law aku x lyn 2 (boy n gurl) sorry r..owg yg aku x rapat aku xkn lyn..x tegor..aku tggu dy yg tegor aku lu, bwu r aku lyn..da aku cmni nk wt cmne kn..aku da xleh nk wtpe law aku cmni..tp aku x sombong..aku suke kawan byk2..tp 2 r, pemalu.hmm...

09 January 2010

booooriiinggggggg!!!!!!!

hmm....skang da kok 2.16a.m....boring arh...xtaw nk wtpe ni...
nk tdo???mmg nk tdo...ngantok gle sial..tp ntah r...ase xnk tdo lak...
hmm...agpon, sdare aku ade kt bilek 2..haihh....tdo cni...
arhhhhhh!!!!!
tdo r...
bye..
nite..
morning..

04 January 2010

pix!!



hmm....cmne nk ckp ye..hehe...xde pape pon nk ckp sbnrnye...saje je nk update blog..xtaw nk update mnde..haha...pic ni best r..(jgn pk len ea)..x r,just suke tgk je..xde r plak nk jd cm pic ni..(da kawen tape)..
x r...actually,akak ipar aku ngandong..cm exited r nk tggu dy bersalin..xtaw r plak ble,tp da nk dekat r..
msty anak dy t comel cm dy..hahaha...best2!!!!...hope t dy ok je time brsalin..ye r..anak 1st...susa r nk kuanye...ak agak je..hehe..


01 January 2010

2010!!


hmm...da msok 2010 da...azam??ckp sal azam,aku pn xtaw pe azam aku untk taon ni...cm xde je..huhu..
tp xpe..aku akan try jd yg de bez dr taon sblom ni..(InsyaAllah)..
tp aku nk senaraikn r pe yg aku nk cbe wt..
1: x tggl solat (kdg2 trtggl,huhu)
2: think +ve (kdg2 ak pk -ve)
3: cri blik mmbe2 lme..
4: love?? nnti r aku cte k..
5: kesemua di atas.
byk ag aku nk wt..tp ntah,wt ni dlu r..yg len aku cte len kali..
Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke