31 July 2010

kenapa kau tak......

bila tahu saje beliau akan memberikan kejutan pada malam kemuncak IMAM MUDA
bersemangat ni nk melihatnya

teruja saye
apelah kejutan yang bakal muncul dari beliau

Tibalah malam kemuncak tersebut
sampai ke panghujungnya, beliau tidak juga muncul
kemanakah beliau?



sekian sahaje dr sy
huhuhu~

sayang sama kau lah~

SUHAINA SUNAR
ramai yang berkate sy dgn beliau kembar or twin
ye, kami kembar tapi laen mak laen bapak :))
ntah la, muka sy dgn beliau same agaknye

serupakah muka kami??
ramai yang cakap kami ini twin di sekolah
ohh ye, terlupa
yang senyum lebar bagai 2 lah suhaina
yang peace itu saye :)
x ksah la, janji kami berdua comel :))

Sangat seronok kawan dgn beliau
ape tidaknye, sepanjang masa gelak je, smpai cikgu tengah mengajar pon kami ketawa
berdekah-dekah
tapi kami sangat happy
kami saling memahami
beliaulah BFF saye

Tapi, beliau sangat sengal dan gila2
saye suke :))


berfb bersame beliau

bwu ade fb la katekan

sangat sayang sama beliau ♥ ♥ ♥






30 July 2010

JUARA IMAM MUDA TERUNGGUL

sebuah program yang sangat hebat
sangat luar biasa
pasti terpegun menyaksikannya
10 imam muda bertungkus lumus berjuang
untuk mencapai gelaran IMAM MUDA yang terunggul



inilah wajah 10 bakal imam muda 2010
wajah yang sangat berseri, hensem, cute (wah..hehe ;))
Namun, adat program realiti tv pasti wujudnya penyingkiran
satu demi persatu bakal imam muda dikeluarkan
sungguh menyedihkan :(



tinggal lah 2 bakal imam muda kita
Imam muda Asyraf dan Imam muda hizbur
masing2 mempunyai kelebihan yang tersendiri
sangat hebat sangat hebat sangat hebat

Hanya seorang sahaja yang bakal dinobatkan sebagai juara
keputusan telah pun dilaksanakan dan disempurnakan oleh mereka yang bertanggungjawab
Maka, setelah sekian lama, selama 10 minggu Imam Muda ini berjuang
saatnya telah tiba~




MUHAMMAD ASYRAF BIN MOHD RIDZUAN
dinobatkan sebagai JUARA IMAM MUDA TERUNGGUL
tahiah diucapkan, Alhamdulillah
kemenangannya memang sudah dijangka oleh seluruh rakyat Malaysia
semoga beliau tabah menggalas tanggungjawab yang telah diberikan kepada beliau
amin~



HIZBUR RAHMAN BIN OMAR ZUHDI
tahniah juga diucapkan kepada IMAM MUDA HIZBUR
anda juga adalah juara
anda sangat hebat
cuma nasib tidak menyebelahi anda untuk bergelar juara
tidak mengapa
anda telah melakukan yang terbaik
malah, semua 10 IMAM MUDA adalah juara

semoga tahun depan program imam muda ini bakal diteruskan
supaya lebih ramai lagi remaja2 di luar sana akan menjadi IMAM MUDA yang terunggul
program ini sangat berfaedah untuk ditonton besama keluarga
sekian
wassalam~

28 July 2010

sangat suka ini lagu lah


Marsha - Ruang Kedua feat Julian Cely

p/s : sile stop mixpod di sebelah sebelum play utube di atas


27 July 2010

my anak buah

assalamualaikum~
sambil melayan lagu Kau muzik di hatiku nyanyian jac n vince..
da siap sedia utk menemani blog saye ini..
yang tidak lah sgt cantik..
lame kot x update..bz je manjang..
haha..bz ker..blah r kau aja..
kau bz ngan bnde laen..cian blog kau..
da la xcantik..haiss...

okeh la..
ni nk story ckit sal anak buah aku ni..Adam..
dy skang da msok 5 bolan da..
da maken besa..maken tembam..

 mata bolat

senyum :)

muke suci :)

antare aksi lasak beliau

:)

wah!!

cmni pon boley la

dalam buai


bru nk tido tuh

suke beno isap jari

tgh buaikn beliau

menghayati
Si Adam ni mmg da pndai..
sbb nye..kalau dy bgon tdo..dy xmau baring da..
sumpah!!
dy nk duduk..mksdnye..dy nk owg riba dy r..
law x, sure dy akan mulekn tangisan y akan membingitkn telinga..
then, kene la riba dy..
pastu,,skang dy da pndai pegang kaki dy n ag ckit je nk msok mulot kecik dy tuh..
buktimye??ni ha..

haha..
ni mse dy bwu mandi..
da dy wt cmni cpat2 r snap..
haha..

stokin 2 da tercabot pon

mcm2 la Adam ni..
tp pe y dy wt sume best..
terhibur la..ye r..anak buah y 1st kn..
k la..ase ni je y sempat..
owh.wait2 aja..tgguuuu..
ni pic2 y saye paling suke y saye snap..
slmt melihat.. :)

sangat kelakar kan?

hoho

huhu

muke buhsan :)

with opah Sal :)

sekian sahaje dari saye aja untuk entry kali ni yek..
sampai bertemu lagi di laen entry..

terima kaseh daun keladi sesape y sudi melihat ini blog :)

20 July 2010

tekan aje~

'da..tggl kn bnde laen...fokes kt blog kau nih..'
ye, da lme x update blog aku y tah pape nih..
seriously, mmg aku xpndai nk ubah suai reka cipta blog cm blog dak2 len y aku folow..
aku just wt sesuke aty aku je..
law lawa xpe gk..ni cm sengal je..
xtaw da nk edit, nk ubah tmplate ape ag...
ahh...bia r.....
blog aku..suke aku r nk wt cmne..
law sape2 de bc entry ni n ade cdgn..sile2 la yek..membantu sy y tdk tahu menahu ni..
time kaseh..

08 July 2010

hati yang sangat sedih :(

susa nk cte..
aty aku sedih..
menangis..
sederas air hujan..
selaju air terjun..
aku tanak..
but..npe nk pkse2??
nk gtaw dowg y aku tanak??
dowg xkn dgr..
aku sedih..
aty aku sakit..
sowg pon xtaw isi aty aku..
sowg pon xnk phm aku..
why???
sape nk tlg jwbkn ni??
aku tanak..
aku ulang balik..
tanakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ag skali..
tidak mahu..
dont want..
aku taw..dowg wt tuk kebaikan aku..
tp perlu ke secare pakse??
hah?perlu?
wt aku ag xnk ade r..
but, aku tepakse..
pasni..xtaw ble aku leh on9..
but, i will miss everything..
crying ; crying ; crying

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke