11 January 2011

Geng Blog Pink : Segmen Aku & Drama Korea

Salam GBP!skang pukul 1.20 pagi..haha..maknenye..aku tak tido lagik..
sbb?aku nk buat segmen terbaru geng blog pink!
kali ni bukan cik yaya yang buat..tapi Cik Mimi..
boleh plak die buat segmen..haha..opkos boleh..
aku pon ade niat di aty nk buat segmen utk GBP nih..tapi nnty lah dulu..hik2..

 

cakap pasal drama korea..aku xlah bape minat sgt..
ok..aku mengaku skang..mmg TAK minat dah..sbb?mls nk ikot cte korea..haha..
dulu jelah time aku darjah 6 aku layan korea..
geng2 aku time darjah 6 pon layan skalik..sbb mase 2 mmg best sgt lah..
korang GBP pon msty penah punye tgk cte nih..
nk tau?meh2..aku nk bgtaw nih..


wohooo..sape tau cte ni angkat tangan cepat! n sile jawab..haha..
yess..betul3..WINTER SONATA!bes kan cte nih?kan?
aku lupe ape name pelakon2 ni ha..korang boleh google sndri ek..haha..
eleh..korang GBP msty tau punye kan..hik2..ade kaki2 korea korang ni kan..ekeke..


ni cte korea kedua yang aku layan dulu..same jugak..time darjah 6..
aku nk bg sinopsis cte ni pon aku da x ingt..haha..sumpah..
aku mane ingt da jalan cte nih..sme jugak la ngan winter sonata 2 ha..hahaha..

eh2..korang tau kan ni cte ape?
AUTUMN IN MY HEART..yayaya,,betul3...


cte ni mmg best lah kan..lagu die pon best..!
macam biase..korang google je eh..haha..
aku mls sbnrnye..kuikui..
ok2..aku nk tnye kt korang GBP yang pencinta korea nih..
korang slalu tgk cte korea kat tv je kan?or beli cd ke dvd ke..kan3..
penah tgk secare on9?heee..youtube je korang tgk?boleh je..
tapi ade lagi 1 website korang boleh tgk..khas utk cte2 korea je..
korang kene tgk kat BELOG NIH..
hik2..aku pon baru tau tadik..kebetulan plak mase cik mimi buat segmen nih,aku terBW kt belog yg aku ckp tuh..

haaaa???korang da taw web 2??hahaha..
maknenye aku ketinggalan zaman..hahaha..
xpe2..aku nk bgtaw lagi skali..BOLEH?hee..

Oklah..ni je cte aku dlm segmen ni..
hee..daa..
Salam :)

p/s : GBP! korang nk buat x kalau aJa buat segmen?hee..

13 comments:

Shag said...

Shag tak minat WInter Sonata tak minat jugak Autumn in my heart. Hero tak macho :P

aJa said...

shag : hehe..no komen :)

nub said...

wahaha..mcm2 naa

fathiahRAIHANA said...

wahhh. nk buat jugak la kak Ajaa :D:D:D

♥cutebabygirl♥ said...

nak join geng blog pink! :D

fitrah said...

hehe..saya x minat winter sonta tapi minat drma autumn in my heart..ok daa

WAHIDA ALIAS said...

wawa minat~~~hehe

aJa said...

nub : huhu..mcm2 ape?

aJa said...

fathiah : hehe..buat jgn x buat..

aJa said...

♥cutebabygirl♥ : wahh..jom join..

aJa said...

fitrah : hehe..ok2..

aJa said...

wawa : yes..kte geng..

MiMi PeONy said...

Best2...smue cte ni mimi dh tgok...
aja buat segmen,mesti la join!!!

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke