03 February 2011

ade x sape2 taw cmne nk hack account FB orang????

Salam..
entry pendek je..
aku nk mntak tolong 1 bnde kat korang lah..
boleh?boleh kan..hee..

masalah ni dtgnye bukan dari aku..tp kezen aku..
Account fb kezen aku ni di duplicate..
pastu die nk cari sape punye keje yg duplicate acc fb die..
eh..korang paham kan mksd duplicate 2..so xpayah aku terangkan..haha..

korang3 yg handal bab2 fb ni taw x cmne nk pecah masuk kat fake acc fb kezen aku ni..
skaligus nk taw sape pnye keje nih..
aku xtaw sgt nk settlekan bnde ni..eh..mmg xtaw lah..snang cte..

ade sesape boleh tlg????

4 comments:

nurul ain said...

saya taktahu sgt psl hack2 FB org nieyh.But,kalau nak,just google jeh.and nnti ada step2 yg rumit kne ikut.tp mmg rumitlah ken step2 tuh.mcm2 bnde kne buat.ade jugak pakai software yg berbayar.dulu penah jugak nak bljr hack fb org sbb dah penah kena hack.tp malas sbb bnyk bnde kne buat

Siti Mashitah Saidin said...

aja.. ct x tau la... tp, kalo nak block owg tau la... try ikut ckp ain tuh.. search google~

aJa said...

nurul ain : owh..tq2..

aJa said...

siti : orait :)

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke