02 February 2011

aJa KEMBALI :)

Assalamualaikum..
meh jawab salam aku..hik2..
wah2..lame gle aku x sapu sawang kt belog aku nih..haha..
eh..jap..
korang ingat ke kat aku nih??msty korang x ingt punye..
waaaa...tacink la camni...hik2.. *ntah pape kan
tapi pade sape yang ingt kat aku..tq3..time kaseh sbb ingt lagi kat aku..jap2..maksud aku blog aku ni lah..

ingt lagi x entry aku yang INI..hmm..sedih aku ble bace balik..haha..
rase klaka pon ade..besela...time sedih, tension..macam2 la aku sebut..aku tulis..sume aku redah je..
sbb nye aku nk lepas kan ape yang aku rase time 2..
aku macam da xde tmpt laen nk lepaskan..kat belog pon jadilah..huhu..

ok..aku skang nk cte kat korang sume ape masalah yang menimpa aku time 2..
korang nk taw x?
haa??
xnk???
ok2..aku cte jugak..haha..korang bace jela ea..

tapi aku rase aku xnk cte skang la..hik2..
sbb aku nk bgtaw kat next n3..kuikui..jahat kan aku ni..wakaka...ckit je..xbyk..
dont worry...aku cte punye..

wat mase ni aku da ok..mksdnye..aku mmg dah ok..
kre macam masalah aku da settle..tapi x sepenuhnye..
aku sbnrnye xtaw nk cte dari mane..haha..
2 mslh aku skang ni..
xpelah..next n3 au cte..promizzz!



uihh..apekah?
ha..ape yg aku nk cte nnty ade kene mgene ngan gmbr kt atas nih..
alah...korang msty da taw punye apekebendenyelah aku nk cte..hehehe..
korang blogger2 sume kompom pndai2 belake.kan..hik2..

ok2..aku mls da nk membebel byk2..kuikuikui..
sbb mate aku da xleh nk open da..haha..
katil aku da menunggu 2..
aku gerak dulu ye kawan2..
eh jap....korangggg...aJa da KEMBALI nih..hehe.. *saje nk ulang balik title 2..

Salam :)

9 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahhhh . wnduu ^^
siyes lama gila tak nmpak akk ..

aJa said...

fathiah : hehe..rindu kt adk jugk lah..
2 la..akk bz le syg..hik2..

WAHIDA ALIAS said...

da lame jugak ye aja x bebelog...rnduuuuuuuuuu..welcome back!

Siti Mashitah Saidin said...

tuh bilik aja eh? welcome back!

nub said...

hee..bagus2.. camtu laa kami maw..


haip2 pukoi2! hahaha

aJa said...

wawa : hehe...rindu jugak...tq wawa..

aJa said...

siti : hehe..a'ah..tq siti

aJa said...

nub : huhu..pukoii..

Juaini Juliet Jamaludin said...

babe, kau sambung belajar ke apa tu?

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke