05 February 2011

Aku nk balik..nnty aku balik lagik!

haha..tajuk x bleh blah langsung..
memandangkan aku da menjadi seorang pelajar..haha..
ade la mase cuti sume..
so..pade hari ini ahad 6/2/2011 pukol 2 ptg karang..aku da mule gerak balik kat ikbn..

sure aku da xbleh on9 pasni..
boleh je on9 dlm ikbn 2..tapi macam kura2 lah line nye..
baek x payah on9..snang..haha,,
kene tggu time aku cuti la baru aku boleh on9 dgn jayenye..wakaka..

aku nk mntk tlg korang ni..boleh?
nk mntak tlg korang doakan keselamatan kesejahteraan aku kat ikbn 2..
aku ni mmg jenis yg x kuat..ble x kuat mule la tnsion..haha..
pastu ok balik..
tlg ye kawan2..tlg la aku dgn aty yg iklas..hee,..peace!

aku rase da xde ape da aku nk ckp..
eh2..ade2..sesape yg folow aku 2 sory ye aku x folow balik..x dan le..hee..
nnkty ade mase pnjg aku folow..sure folow punye...
yg sudi singgah..time kaseh..
n yg paling utama..tq kat Siti, wawa, one2paii, nub, kak yanie, yana mz n my lovely kezen juaini sbb bg aku semangat time aku sedih ary 2..tq byk..
sedikit sebanyak korang wat aku bangkit balik..walau dari jarak jauh..tqsm!

Oklah..aku gerak dulu eh..
bye sume..take good care of urself!
smile always :)
Assalamualaikum~

3 comments:

Juaini Juliet Jamaludin said...

yeah cousin, tak ada hal lah. ada masalah, cari je juaini juliet jamaludin ni oke. pakar motivasi ni. :D

-yana mz- said...

aja..meh jwp contest http://yanamz-blog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

WAHIDA ALIAS said...

ooo...patola sunyi je aja...rupenye da msok blaja...

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke