05 February 2011

Nak kenal x? Jom kenal2 :)

Selamat Malam sume.. Salam :)

ok..entry kali ni aku xnk buang mase..bebel pnjang2..
xmau3..
tros pade topik hangat aku nih..haha..

nk kenal ngan sape?
aku bg can kat korang..korang pilih je geng aku yg korang nk kenal..aku kasi kenal..
wakakaka..
geng aku pon korang xtaw kan..haha.. *ntah pape aku ni

okeh..time aku skolah dulu aku da kenalkan kat korang kan..
pade yg xtaw 2 korang anggap jela korang da taw..hahaha..
kali ni, memandangkan aku da g blaja kat ikbn..aku nk kenalkan kat korang rakan sebilik aku..hee..wee..ngee..


yang ni name nye ira a.k.a mek rara :)
die mmg best..
happy go lucky..best r kwn ngan die..
die ni kre pangkat adk aku..hee..bru 20 tahun..beza setahun je pon ngan aku..
tapi aku mmg selesa kwn ngn die..
yg susahnye..die org klantan...so..agak susah ckit aku nk paham ape die kate..hee..


yang muke manje 2 plak ila a.k.a mek lala..
aku mude setahun dari die..die skang 22..aku 21..
pangkat akk aku la kre..tapi die mmg sporting..ckp ngan aku gne aku kau je..hee..
xgne adk akk pon..haha..tapi die kate die x kesah..
tp jgn kurang hajo suda!


alah..aku xde la plak gmbr ngan mek wawa ni..hee..
kalau ade pon yg x pakai tudong..weeweing...
wawa..umo 19..adk aku..
termuda dlm bilik aku..aku suke die gelak..die gelak pon lebih kurang aku je..
tp wawa ni pemalu ckit orgnye..hee...tapi comel gle..


alololo..manjenye.huhuh..
budak kecik ni mmg yg paling manje dlm bilik aku..
Mek na namenye..orang klantan..19 tahun..
aku paling rapat ngan mek na ni la..sbb die 1 kos ngan aku..
aku pegi kelas ngan die, makan ngan die, tido ngan die..siap pegang2 tgan nih..hahaha..

tapi x bemakne aku x rapat dgn yg len..rapat jugak..
kteorang berlima mmg buat sume perkare same2..
basuh baju..makan..main..sume lah...lepak..macam2 bnde yg kteorang buat same2..
mmg best lah..

tapi sbnrnye ade lagi sorang mmber bilik aku..zaty namenye..
tapi aku xde gmbr die lah..hahaha..
korang phm kenape kan?hehe..aku ok je ngan die..
faktor die jarang ade dlm bilik membuatkan aku kurang rapat ngan die..
tapi die ok je ngan aku n yg laen2..x gaduh2 pon ok..


baru aku paham..kawan time skolah tadika, rendah n menengah x same dgn kawan2 time kat kolej, U sume..
korang msty da rase sume ni..
aku ni baru nk merase..umo 21 baru nk g blajo..haihh..ntah la..
tpai xpe..kte nk blaja ni x kre umo kan..
janji aku nk kejar cte2 aku..
aku nk berjaye dgn care aku sndri..
aku akan buktikan kat sume orang aku akan ade BUTIK aku sndri 1 hari nnty..
InsyaAllah dgn izin Allah..cte2 aku akan terlaksana jua..aminnnn...

Wohoiiii...
aku da jauh menyimpang da ni..hahaha..
ttbe cte sal aku ni pehal..haha..gle2..

aku harap sgt persahabatan aku ngan budak bilik aku ni terjalin dgn kukuhnye walaupon baru kenal..
walaupon ade orang x suke ke suke ke ngan aku n mmber aku ni..
kawan tetap kawan..
InsyaAllah selamanya..

jap2..nk buat pembetulan..
aku pon kawan jugak dgn orang laen..orang luar dari bilik aku..
bukan lah aku ngan geng bilik aku je ye..haha..
nnty korang ingt aku ni jenis memilih kawan plak..aduhh..parah 2 parah..

oklah.aku rase da xde ape yg aku nk ckp..
esok last aku berblogging..
sbb cuti pon da abes..
terima jelah..wlaupon x sbnrnye..wakakaka..
esok maby aku update lagi..tgk jelah cmne ye kawan2 blogger ku..heeee...

Salam :)

4 comments:

DiriKu said...

INSYAALLAH...jangan kawan makan kawan dh la ye XD

aJa said...

diriku : mntak simpang la..xmau3 cm 2..

Siti Mashitah Saidin said...

aja ; siti baru nak tanya, aja blajaq mana?

belajaq rerajin ya....

ati2 pilih kawan... jangan cepat caya kawan baru... kita tak kenai lagi ati owg macam mn....

gud luck for ur life...

x kesah umo brp pon, yank... siti nih, da 22 tapi still diploma pon x abes lagi....

aJa said...

siti : tq dear..siti byk bg nasihat kat aJa..tq3..

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke