19 March 2011

Aku pergi sekejap :)

Salam..
aku nk pegi mane?
kenape?
korang nk ikot ke?
eh..ade aku kesah ke korang nk ikot ke x?
korang taw ke aku nk pegi mane?
kenape korang nk taw?
korang rase aku nk bgtaw ke aku nk pegi mane?
sure ke aku nk pegi ni?
kenape aku msty pegi?
kenape waktunye sudah smpai utk aku pegi?
perlu ke aku pegi sekarang?
utk ape aku pergi?

wah3..byknye persoalan yg timbul..
sape nk tlg jawabkan ni?sape2?ade sape2 nk tlg aku x?
byk gle..haha..penat aku..mcm artis pulak diriku ini..haha..nyampah aku..

bukan ape..aku ni da abes cuti..sudah smpai waktunye aku pulang ke tmpt blaja ku yg tercinta itu..wakakaka..
ye2 jela aku ni kan..

rase sedih pulak aku nk pegi ni..
rase macam kejap je cuti..xpuas lagi lah rase..
tapi rase boring plak kat umah ni..
ye arh, slalu aku lepak ngan budak bilik aku..
ni kt umah aku sorang2..mak plak ngan ayah je..aku dipinggirkan..waaaaaaaa...

rase x sabar aku nk jumpe mmber2..
tapi rase sedih nk tgglkan umah, bilik aku.. n yg plg pntg mak ngan ayah..
rindu woooo..
mak da siap cakap da mak xnk dtg lawat aku tiap2 mggu..
ee..x aci la mak ni..rindu la aku cmni..tp xpelah..
nmpk sgt aku ni anak manje..hahahahaha..

owh..ok..di kesempatan ini aku nk bgtaw folower aku da 400!!! hehe..
blagak pulak..orang laen 2 da 4 ribu..kau baru 4 ratus..
alah..bialah..blog dorang da femes..kasi la can kat blog aku plak..hik2..
ni bermakne, aku da msty jarang on9, update blog pnye..

tapelah..aku mntak diri dulu..
korang jge diri..
AKAK JELITAAAAAAAAAAAAAA...
take care ok..kalau de mase text me..hehehe..
owh ye..jgn sedih2 kak..be strong..sory, lme x ikot cte kt blog akk..
wat yg terbaik utk  diri akk..ok?

ok lah..
Salam :)

3 comments:

WAHIDA ALIAS said...

mne ade aja pegi kejap...lme tuh...aja~~di mana kamoooo

aleen aiden said...

slamat pulang.. ^_^

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke