15 March 2011

Dulu Glamer, sekarang lagi glamer, esok GILA GLAMER!

mentang2 da glamer..lupe daratan pulak kau ye..
alah..glamer sgt ke pon??
satu MALAYSIA satu DUNIA ni taw ke pasal kau??
kalau glamer asal xnmpk kau dlm tv?majalah ke?xdek pon..ape yg glamer sgt kau ni?
perlu ke kau muncul dlm dunia glamer ni??

eh.tapi kenape aku rase kau da x glamer mcm dulu?
ape yg blaku?what happen?pe cer?
hahaha..2 la dulu bangge sgt..gile glamer lagi 2..skang pe da jadi?
sorang pon x ingt kau da..hambek kau!


abaikan bnde kat atas 2..ngarot je 2..saje suke2 nk megarot kan diri mlm ni..
eh..cakap pasal glamer ni..
korang penah rase x diri korang 2 glamer or femes?
ok..abaikan jugak..xpayah jawab..simpan dalam aty suda..haha..

sejak aku x aktif dlm dunia blog ni..makin kurang blogger yg berkunjung ke blog aku..
makin x beseri da..suram, muram je..haihh..
mane peminat2 setia blog aku ni?mane2? hahaha...prasan gle aku ni...
trafik jalan raye pon da makin turun..x naik2 pon..

mane x nye, aku ni nk update blog xde mase kot...
bz ngan asgment lagi..ble da settle sume, ade plak aktiviti..
ikotkan sabtu ngan ahad bolehlah aku lepas rindu kt blog aku ni..tp jgn harap la..
ade je aktiviti kat tmpt aku 2..x join nnty kene denda jalan ITIK!
arghh..nk x nk kene jugak turun padang walaupon aty x rela! jahat kan aku..

harap aku cuti balik ghumah la baru aku boleh update blog..
2 pon aku bukak2 je blog nih, rase da x best..
sbb xde orang nk komen n3 aku..
eh, da x best eh n3 aku?
penulisan aku kt blog ni  da x membestkan korang utk bace ke??
ade kesilapan ke kt blog aku setelah sekian lame aku tinggalkan?
alah..baru 2 bulan lebih je kot..
da xdpt sambutan..
makin dilupakan..

tp ade jugak sorang dua tiga blogger yg masih lagi komen setiap n3 aku..
wlaupon n3 aku da x menarik perhatian ramai..
tetap jugak dorang komen..
tq2..korang mmg blogger yg best!!syiokkkk!!


x kesah la glamer ke x glamer ke..
jnji kehadiran aku dlm dunia ni boleh diterima blogger2 lain.. *ape aku ckp ni?
sekian sahaje drpd aJa..
salam 1 blogger :)

4 comments:

Saufi said...

wahhhh.. sape tu yg dimaksudkan? kui2..

fiqaliqa said...

hye aja . ada tag utk aja :)
klik link ni ye ? maseh :)

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/03/give-away-nisachoc-dan-zulfoto.html

aJa said...

saufi : rase2??hehe..

aJa said...

fiqa : ok..nnty aJa join..thx umi!

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke