13 March 2011

Jepun & Aku..

Salam :)
dgn sejujur aty sanubari aku..aku mmg xtaw pe bnde dgn berita dunia skang ni..aku da x amek taw..kt negara aku ke negara laen ke, mmg aku xtaw pe bnde da sejak2 aku mule study..
patotnye aku kene lbh taw ape yg blaku..kan3..ni x..wat xtaw je..

boleh dikatekan aku ni ketinggalan zaman..duk zaman tuk kaduk 2 lagi..
sbbnye?nk taw npe?
lekluuu..haha..

ramai yang ckp sal Tsunami kt Jepun 2 skang..
aku taw pon dari berita kat tv3 2..aku x amek port sgt pon time aku tgk 2..sbb aku baru balik dari kolej..
penat kot..yg aku pikir nk tido je..mane masuk otak ape pemberita 2 ckp..aku wat dek jela..haha..

aku bukak blog ni baru la aku taw ape yg blaku kt Jepun 2 ha..
aku pon xtaw nk ckp pe..kelu..cm xcye lak..
wehh...terokkkknyeee...betol ke 2??
hmm..da ketentuan..bumi skang pon da makin tua..kan..
 *aku ni mmg xde rase simpati ke ha????

bab2 dunia ni mmg aku lemah nk komen..
so aku no komen jela..haha..

aku byk bnde nk cte kt korang ni..
aku pon da start cuti..ni la masenye aku nk balas dendam!
harap korang besaba dgn dendaman aku ni..haha..
                                                        
izinkan aku utk memblahkan diri aku..
sekian ~                                                                                    

No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke