30 June 2011

Aku nampak skema sgt ke??

aku dapat cermin mata baru !! yes !!
terima kasih ayah ! terima kasih mak !

spek aku yg lame da hancur lebur ! haha ! tipu je..
ade retak seribu plak !
nsb xnmpk sgt.. tp nmpk x best la bile pakai !
lg pon aku da boring pakai spek 2 !
haha ! alasan aku je tuh nk mntak spek baru sbnrnye :)

menurut kate cik amoi yg cek mata aku smlm power aku da naik !
err..2 perkare biase bg aku..
tp die yg terkejut power aku tggi sgt ! ! aku kan mmg ade super power ! haha !
amoi 2 kate mmg tggi sgt tahap rabun aku nih..
aku pon buat bodo jela ape die kate..
jnji aku dpt spek baru ! haha..
jnji aku dpt tgk dunia nih dgn terang benderang !
kalau xde spek, mau merangkak aku !

tp aku rase tahap rabun aku ni mmg da terok gle !
bayangkan, aku nk g mandi pakai spek, time tengah solat pon aku pakai spek !
tp mase mandi 2 xde la aku mandi ngan spek2 aku ni..
letak kat tepi..
bukan aku x nmpk ble x pakai spek nih, tp pandangan aku kabur gle2..
kne tgk yg plg dekat baru aku nmpk.. 2 pon still x jelas !


ok ke aku pakai spek jenis mcm ni?

5 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

oke! cun!

belikan satu spek kat siti, aja~~

WAHIDA ALIAS said...

ok la ni aja...lebey kurg je spek kite

aJa said...

siti : hehe..2 pon mak yg blanje..

aJa said...

wawa : hehe..ok..

juanz said...

kata power tinggi, bape powernya?

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke