28 June 2011

Aku seorang 'Pembuat'

Assalamualaikum :)
Manisnya kurma ini~HhhhhhhaaaaAA semput~

ok..abaikan..
aku seorang pembuat??
pembuat roti canai kah? pembuat mee goreng kah?
pembuat orang kah? opssss ! ! !
oh tidak !
salah semua !

Pembuat Pakaian Wanita !
itulah aku sekarang..
aku bukan seorang pereka..
aku pembuat pakaian..
tp utk wanita je..haha..



Gaun kanak-kanak


Blause


Seluar Slek

Pyjamas 
( Baju tidur kanak-kanak)


Skirt Pinggang Mendatang

ni sume hasil yg aku wt sendiri dgn bantuan pengajar aku..
aku baru tahap 1..
ade 9 jenis baju yg aku kene siapkan..
ni baru 5..
abs cuti sem nih, aku kene buat lagi 4 jenis..
baju kurung tradisional, baju kebaya, baju kurung kedah n cheongsam!hehe..
x sabar nk masuk kolej balik..

ok, aku nk share ngan korang ape yg aku da blaja kt kolej aku..
nmpk senang, tapi susah sbnrnye..
mcm2 dugaan nk buat sume baju yg aku buat 2..
tp Alhamdulillah, berjaya juga aku akhirnya..
aku siap bawak balik tunjuk kt mak ayah aku ni..hehehe..teruja !

tapi masih ade lg yg x puas aty ngan aku..
apelah mslh dorang 2 agaknye..
ape je aku buat ade je x kena dgn mata dorang nih..haishhhh..
biar jelah..dugaan sume 2..
dengki la 2 kt aku..hahaha..

mmg cite2 aku nk jd fesyen designer..
aku penah wt n3 tntg impian aku kat sini
tapi da terbalik plak..
dr pereka ke pembuat..

hey !!
aku kene blaja dari bawah la..
xkan lah aku nk terus naik atas..
mungkin 1 hari nnty cite2 aku akan tercapai..
just wait n see..
bak kate ct usaha dulu..
percaya pada diri sendiri..
aku mampu kejar cita2 aku..
usaha & tawakal..

kesimpulannya,
jangan menyerah kalah


3 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

awak2! saya ada request tolong buat long skirt warna pink plain boleh?? cntik sgt... nk carik kat kedai mmg xjumpe,.pastu awak jual on9,.mmg laku,.=)))

aJa said...

nurul aini : wow..da ade customer lah ! hik2.. ok2.. da pro nnty sy buat utk awk..hehehe..

Siti Mashitah Saidin said...

buat baju untuk ct!

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke