27 June 2011

Bile aku sedih.........

Bila aku sedih aku makan..
mkn je ape yg mak aku masak n hidangkan kt atas meja..
mkn coklet, mkn ais krim, mkn kacang, mkn semuanya..

Bila aku sedih aku tgk Maharaja Lawak..
hahaha..
mmg boleh buat aku hilang rase sedih 2..
x kisah la aku tgk utk kali yg ke 100 pon..tetap menghiburkan..
"psttt, aku tgk JOZAN saje..hik2..

Bila aku sedih aku cte kt mmber aku !
ok..diorang dengar n try tolong bantu aku..
bukan sume mmber aku yg susah senang ngan aku..
so, aku terpakse select mmber aku yg betol2 paham aku..
thx kawan !
kau mmg sahabat aku..
susah senang gelak sedih ade ngan aku...

Bila aku sedih aku gelak sorang2..!
eh..jangan..
nanti orang kate aku gila !
lagi aku sedih..

TUKAR TUKAR ! ! !


Bila aku sedih aku buat xtaw je..
buat je macam aku ni xde masalah langsung!
haishhh...
bolehke mcm 2??

ARGHHHHHH !!!

Bila aku sedih aku MENANGIS ! !
dgn tangisan aku boleh keluar dari segala kesedihan !
buat ape aku nk tahan tangisan aku??
buat ape aku nk simpan kesedihan aku??
smpai bile??
aku bukan kuat sgt..
aku boleh kate cmni. 'lek luuu, aku ok je la weh'
smpai ble aku nk menipu diri aku sndri??
tgh sedih, mulut cakap TAK ! dlm aty??
aku yg tanggung !

kesimpulannya, 
aku akan nangis sepuas aty bile aku rase sedih..
sesetengah org mungkin xnk tunjuk yg die sedih..
aku pon sme..
xkn aku nk bgtaw public yg aku ni tgh sedih..

sekian ~

2 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

nages la puas2 aja.. itu dapat puaskan ati kita sebenarnya~

aJa said...

siti : hmm..beul 2..

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke