08 July 2011

aku jadi DATIN !

kt tempat aku blaja 2 susah ckit..eh, susah banyak sbnrnye..
nk pegi kelas kene jalan jauh ! xleh ikot jalan pintas !
jalan tengah panas terik ! xleh jalan kt bwh bumbung ! xleh pakai payung ! ! yg ni over !

bygkn lah, 6 bulan lebih aku jalan tgh2 panas !
belak kt muke jgn cakap lah ! belak gle vavi !
mule2 mmg rase nk nangis kuat ! ye la, xpenah plak aku nk alami bnde baru cmni punye tggi cabaran nye !

sebulan dua aku tahan je ! smpai la aku dpt idea mcm mane aku nk jalan tgh panas tp x panas..
haha ! whatever !
aku sediakan kipas ! kipas tangan ! nk bwk kipas laen x larat !
ingt nk bawk ekon je ! pikir mahal plak ! x mampu aku ! haha ! merepek ! hobi aku tu ..

tiap kali pegi klas aku msty bwk kipas aku..
eh..silap..pegi mane2 jela, kompom kt tgn aku kene ade kipas..
time panas ke sejuk ke aku kipas je..
da jd habit aku duk sane agaknye kan..emm..

disebabkan kipas aku 2, ramai student pggl aku datin ! haha !
seriously ! ntah pape !
aku xtaw la ape niat dorang 2 ! nk kutuk aku la 2 !
ade aku kesah? jnji aku x panas !
dorang kate aku hot ! haha ! xley blah btol !

last2 name datin 2 teros melekat dlm diri aku..
sape yg ckp datin je teros aku toleh ! haha ! mmg prasan !
aku mcm biase je..
org nk pggl aku ape pon aku ok..jnji yg bersesuaian dgn aku..

kesimpulannya..
korang boleh pggl aku Datin's aJa..
hehe..
Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke