09 July 2011

GENG BLOG PINK [Kartun itu!]

da lame x buat segmen GBP nih..

oke ! imbas balik ! aku ade join 1 geng kt blog ! Geng Blog Pink
pengasasnye Cik Yaya
segmen GBP pertame yg aku join Jom Pecahkan Ais Pink !!
ni yg kedua dan ketiga !
lah, baru 3 ??
ok ni yg ke 4 !


segmen kali ni kak eca yg buat ! huhu.. tq kak ! syg akk ! hehe..
kak eca buat segmen pasal KARTUN ITU ! wah !
menarik2..

em, cte pasal katon nih, mase kecik2 ade la jgk aku tgk..
layan la jugak mase 2..
budak kecik kan ! x lari dari suke katon !

aku pon lupe katon ape yg aku suke dulu.. haha !
rase nye yang ni

yeahh ! Sailor Moon ! 
imaginasi seorang kanak2 mcm aku dulu nk jd mcm ni ! haha !
mcm best je pakai skirt, ade sayap, yg plg best ade kuasa ! 
haihh.. mase aku kecik2 la ye ! pecah rahsia ! haha !



femes kan cte ni dulu? eh, betol ke..huhu..
yg ni pon slh 1 feveret aku la dulu..


sebenarnye dragon ball ade 7 bijik semuanye ! haha !

erk ! nk ikot kan byk lagi katon yg jd feveret aku time kecik2 dulu ! 
DORAEMON ! POPEYE ! dan byk lgi lah..
aku lupe sbnrnye ! haha !
tp aku pilih Sailor Moon dgn Dragon Ball je utk segmen KARTUN ITU ni..

luahan hati aku utk GBP !
kenapa aku tgk byk sgt PING PING PING kt group fb geng kte?
pastu da x mesra macam dulu ! 
aku tego sorang ahli ni ary 2 boleh buat xtaw ngan aku..
tbe2 kasi link blog die kt aku.. nk suh aku folow r 2 !
da la salam aku x dijawab ! panas gle ! tros aku remove ! x layak jd ahli GBP !
x kesah la korang nk PING ke PONG ke.. 
ramah la cikit ble geng bg salam ke ckp hye ke !
haishh.. xpaham aku cmni !

sory kak eca ! terluah prasaan plak kt segmen akk ni..
sy taw akk memahami sy ! kn3..

2 comments:

ecadwinkyasha said...

LOL...dengan kuasa bulan,aku menghukummu...kikikikiki.

dua kartun ne popular masa akak kat sekolah rendah,budak lelaki suka lukis dragon ball.budak pompuan pula berangan nak jadi sailormoon n the geng..kikiki.


sabar aja...akak paam gak tue..nak wat camna,mmg tak cam dlu.members lama berapa sangatlah yang mc aktif kt situ....mmg ramai yg tak aktif da.cam anith,mimi,ana...yg akak nmpk ckt aktif zaza,zati..tu je la.apa leh wat.

Siti Mashitah Saidin said...

owh... dah club rupanya.. hihi

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke