07 July 2011

Nasib baru kanak2 riang..kalau x !!!!

entry kejam !

pagi tadi aku folow mak aku pegi rumah mak cik jait baju..tempah kt die..
aku mls nk pegi sbnrnye, tp tepakse sbb nk ambik ukuran..
dgn mlsnye, aku bangun pegi mandi, siap2 ape yg patot..
then tros pegi.. bekpes pon x sempat nih ! lapa aku ! tapi xpe..

smpai je kt umah mak cik 2..
aku ngan mak aku di sambut oleh cucu nye..!
umur baru 5 tahun..
mmg baik gle..salam aku ngan mak aku..
yg aku terkejut 2..die boleh tarik tangan aku ikot die..ish..
aku ok je..die nk main dgn aku kot..

lame2 die naik tocang ! !
rambut die pendek je.. xde tocang pon !
die suke sgt kacau aku, taw la aku ni comel ! haha !
die mule panjat aku, nk duk atas riba aku,
ok la..aku layan jela..
kang opah die kate ape plak kn.. aku sabar je !
pastu die boleh ambek PEN BIRU conteng tangan aku ! !
hai syg, syg da lebih2 nih..
tp aku tepis2 la jgk.. dlm aku tepis2 2 dpt la die conteng jari aku ni ha..
xpe, think positive ! balik umah boleh basuh, bukan die gune cat ! baru pen.. xpe !

xdpt jari tangan aku.. die conteng seluar jean aku!!!!
eeeeeeee!!!!!!!! gerammm!!!
nsb ckit je..ishh..
rase nk tampa laju2 je budak tuh !
pikir die 2 budak kecik je aku sabo.. kalau adek aku da lame aku bg PANG !
tp aku sedar, aku xde adek ! haha !

aku suke budak kecik nih..
tapi aku memilih ! haha ! yg nakal gle vavi aku tolak tepi !
yg nakal ckit2 2 ok la.. boleh terima !

nk kate aku kejam ? ape aku buat ?
aku x dera x buli pon.. niat 2 ade la ckit.. haha !

kesimpulannye.. kanak2 riang x lepas dari kenakalan !
da besar nnty baik la 2..
kalau lagi nakal xtaw lah aku..
rujuk mak ayah dorang !

4 comments:

My Little Diary said...

huhu kalau budak tak nakal, tak fun ler...

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha... ct pon geram gak bdk2 yg nakal nih.. haha

aJa said...

M.L.Diary : haha..fun mmg fun..kalau fun 2 da tuka ke hot fun..hah ! susah beb!

aJa said...

siti : haha ! kte boleh jd geng !

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke