26 February 2011

Aku :'( sebab kau!!

Salam ceria..
ye..aku kene ceria..happy go laki n go gurl..
kenape aku kene ceria OR kate laennye buat2 ceria..
da sah2 aku tgh sedih + :'(
kenape?
sbb aty aku terguris terhiris dek kerane die..
kenape kau wat aku cmni.. why why why???
aku x wat pape..aku tgk je kau dia dan dia..
kau 3 orang yg buat..aku yg jd mangse..
aku tau korang buat utk kebaikan korang n aku jugak..
tapi perlu ke ade tangisan?perlu ke?
ok..mungkin itu yg dinamekan tangisan kegembiraan..
aku pon epy ble tgk korang..
korang epy aku pon tumpang skali..
tapi aku x suke ble ade part nangis2..tacing aku da la kuat..
 korang x kesian kat aku ke?

Opss..terlebeh sudah..
ape yg aku cube repekkan ni..plzz..hentikan sume ni..haha..
bukan ape..td aku tgk cte hindustan..
pape aku tgk tajuk dulu..eh..cm penah tgk je cte ni..
utk mensurekan lagi, aku tgk la ckit,,nk bg cam cte ape..
last2...Owhhh...cte ni rupenye..
tros aku tgk..mak aku skali join nih..hehe..
besele..cte bolly2 ni x sah xde nangis2..sume ade tangisan..




korang msty penah tgk cte ni kn..
lme da cte ni..
cme aku da lpe la jalan ctenye cmne..
tgk tadi baru aku ingt balik..
eh..mmg sedih gle lah..
lagu die je da wt aku tersentuh..haha..

korang tgk la sndri..mls plak aku nk wt sinopsis die.. *bongok tak bongok
laen time aku cte..
hee..
aku nk wat assgment nih. *yolah 2..
haha..mcm x cye je..
pape hal..esok aku cte lagik..
Salam ~



aku ckp : tme cuti jela aku boleh bersme belog tercinte aku nih..hee..

05 February 2011

Aku nk balik..nnty aku balik lagik!

haha..tajuk x bleh blah langsung..
memandangkan aku da menjadi seorang pelajar..haha..
ade la mase cuti sume..
so..pade hari ini ahad 6/2/2011 pukol 2 ptg karang..aku da mule gerak balik kat ikbn..

sure aku da xbleh on9 pasni..
boleh je on9 dlm ikbn 2..tapi macam kura2 lah line nye..
baek x payah on9..snang..haha,,
kene tggu time aku cuti la baru aku boleh on9 dgn jayenye..wakaka..

aku nk mntk tlg korang ni..boleh?
nk mntak tlg korang doakan keselamatan kesejahteraan aku kat ikbn 2..
aku ni mmg jenis yg x kuat..ble x kuat mule la tnsion..haha..
pastu ok balik..
tlg ye kawan2..tlg la aku dgn aty yg iklas..hee,..peace!

aku rase da xde ape da aku nk ckp..
eh2..ade2..sesape yg folow aku 2 sory ye aku x folow balik..x dan le..hee..
nnkty ade mase pnjg aku folow..sure folow punye...
yg sudi singgah..time kaseh..
n yg paling utama..tq kat Siti, wawa, one2paii, nub, kak yanie, yana mz n my lovely kezen juaini sbb bg aku semangat time aku sedih ary 2..tq byk..
sedikit sebanyak korang wat aku bangkit balik..walau dari jarak jauh..tqsm!

Oklah..aku gerak dulu eh..
bye sume..take good care of urself!
smile always :)
Assalamualaikum~

ape itu PPW???

Selamat pagi :)
11.47 am..kre pagi la 2..wlaupon lmbt aku nk ucapkan..haha..
da bekpes ke?alah..msty da punye kan..
pagi2 bute msty da bukak periuk punye..haha..eh..ade ke pon?

PPW..apakah?
hee..cer cari dlm kamus, internet ke hape ke..
jumpe x PPW 2.. x adonye..haha.. *apela kau ni aJa
hee..aku kan tgh study..kos yg aku ambek 2 PPW..wakakaka..rase panas x korang?hee..
Pembuat Pakaian Wanita..
skang ni aku blaja yang asas punye dulu..yang berat2 aku pon xtaw ble nk diajarkan..
skang aku tgh menyulam..hee..sulaman la kre..
nk taw ape yg aku sulamkan?haha..aku buat gmbr nih..


haha..aku da xde idea nk buat sulam ape..
ni pon aku mntak tlg akk aku yg tlg lukis kat ATAS KAIN KALE KUNING..
aku bab2 lukis ni mmg fail!
*cmne la kau nk design baju sndri nih!
xpe..jnji keje aku settle..

suasane dlm kelas aku..
bukan kelas pon..kelas x cukop..sO..paham2 la aku duk kat mane 2..

 hee..mmber aku yg best

peace :)

huhu...comel kan?hee..

puan yang ajar aku!

hah..waktu time perhimpunan rasmi..haha..
klaka..da lme aku tggl kan waktu prhmpunan nih..haha..

hee..byk lagi gambar..
mls plak aku nk mengoverkan diri aku..haha.. *ape kne mgene..
Ok lah..2 je aku nk cte sal PPW ni..
xpntg pon...tapi aku mmg nk bgtaw kat korang..hahaha..

Salam :)



Nak kenal x? Jom kenal2 :)

Selamat Malam sume.. Salam :)

ok..entry kali ni aku xnk buang mase..bebel pnjang2..
xmau3..
tros pade topik hangat aku nih..haha..

nk kenal ngan sape?
aku bg can kat korang..korang pilih je geng aku yg korang nk kenal..aku kasi kenal..
wakakaka..
geng aku pon korang xtaw kan..haha.. *ntah pape aku ni

okeh..time aku skolah dulu aku da kenalkan kat korang kan..
pade yg xtaw 2 korang anggap jela korang da taw..hahaha..
kali ni, memandangkan aku da g blaja kat ikbn..aku nk kenalkan kat korang rakan sebilik aku..hee..wee..ngee..


yang ni name nye ira a.k.a mek rara :)
die mmg best..
happy go lucky..best r kwn ngan die..
die ni kre pangkat adk aku..hee..bru 20 tahun..beza setahun je pon ngan aku..
tapi aku mmg selesa kwn ngn die..
yg susahnye..die org klantan...so..agak susah ckit aku nk paham ape die kate..hee..


yang muke manje 2 plak ila a.k.a mek lala..
aku mude setahun dari die..die skang 22..aku 21..
pangkat akk aku la kre..tapi die mmg sporting..ckp ngan aku gne aku kau je..hee..
xgne adk akk pon..haha..tapi die kate die x kesah..
tp jgn kurang hajo suda!


alah..aku xde la plak gmbr ngan mek wawa ni..hee..
kalau ade pon yg x pakai tudong..weeweing...
wawa..umo 19..adk aku..
termuda dlm bilik aku..aku suke die gelak..die gelak pon lebih kurang aku je..
tp wawa ni pemalu ckit orgnye..hee...tapi comel gle..


alololo..manjenye.huhuh..
budak kecik ni mmg yg paling manje dlm bilik aku..
Mek na namenye..orang klantan..19 tahun..
aku paling rapat ngan mek na ni la..sbb die 1 kos ngan aku..
aku pegi kelas ngan die, makan ngan die, tido ngan die..siap pegang2 tgan nih..hahaha..

tapi x bemakne aku x rapat dgn yg len..rapat jugak..
kteorang berlima mmg buat sume perkare same2..
basuh baju..makan..main..sume lah...lepak..macam2 bnde yg kteorang buat same2..
mmg best lah..

tapi sbnrnye ade lagi sorang mmber bilik aku..zaty namenye..
tapi aku xde gmbr die lah..hahaha..
korang phm kenape kan?hehe..aku ok je ngan die..
faktor die jarang ade dlm bilik membuatkan aku kurang rapat ngan die..
tapi die ok je ngan aku n yg laen2..x gaduh2 pon ok..


baru aku paham..kawan time skolah tadika, rendah n menengah x same dgn kawan2 time kat kolej, U sume..
korang msty da rase sume ni..
aku ni baru nk merase..umo 21 baru nk g blajo..haihh..ntah la..
tpai xpe..kte nk blaja ni x kre umo kan..
janji aku nk kejar cte2 aku..
aku nk berjaye dgn care aku sndri..
aku akan buktikan kat sume orang aku akan ade BUTIK aku sndri 1 hari nnty..
InsyaAllah dgn izin Allah..cte2 aku akan terlaksana jua..aminnnn...

Wohoiiii...
aku da jauh menyimpang da ni..hahaha..
ttbe cte sal aku ni pehal..haha..gle2..

aku harap sgt persahabatan aku ngan budak bilik aku ni terjalin dgn kukuhnye walaupon baru kenal..
walaupon ade orang x suke ke suke ke ngan aku n mmber aku ni..
kawan tetap kawan..
InsyaAllah selamanya..

jap2..nk buat pembetulan..
aku pon kawan jugak dgn orang laen..orang luar dari bilik aku..
bukan lah aku ngan geng bilik aku je ye..haha..
nnty korang ingt aku ni jenis memilih kawan plak..aduhh..parah 2 parah..

oklah.aku rase da xde ape yg aku nk ckp..
esok last aku berblogging..
sbb cuti pon da abes..
terima jelah..wlaupon x sbnrnye..wakakaka..
esok maby aku update lagi..tgk jelah cmne ye kawan2 blogger ku..heeee...

Salam :)

03 February 2011

ade x sape2 taw cmne nk hack account FB orang????

Salam..
entry pendek je..
aku nk mntak tolong 1 bnde kat korang lah..
boleh?boleh kan..hee..

masalah ni dtgnye bukan dari aku..tp kezen aku..
Account fb kezen aku ni di duplicate..
pastu die nk cari sape punye keje yg duplicate acc fb die..
eh..korang paham kan mksd duplicate 2..so xpayah aku terangkan..haha..

korang3 yg handal bab2 fb ni taw x cmne nk pecah masuk kat fake acc fb kezen aku ni..
skaligus nk taw sape pnye keje nih..
aku xtaw sgt nk settlekan bnde ni..eh..mmg xtaw lah..snang cte..

ade sesape boleh tlg????

02 February 2011

aJa KEMBALI :)

Assalamualaikum..
meh jawab salam aku..hik2..
wah2..lame gle aku x sapu sawang kt belog aku nih..haha..
eh..jap..
korang ingat ke kat aku nih??msty korang x ingt punye..
waaaa...tacink la camni...hik2.. *ntah pape kan
tapi pade sape yang ingt kat aku..tq3..time kaseh sbb ingt lagi kat aku..jap2..maksud aku blog aku ni lah..

ingt lagi x entry aku yang INI..hmm..sedih aku ble bace balik..haha..
rase klaka pon ade..besela...time sedih, tension..macam2 la aku sebut..aku tulis..sume aku redah je..
sbb nye aku nk lepas kan ape yang aku rase time 2..
aku macam da xde tmpt laen nk lepaskan..kat belog pon jadilah..huhu..

ok..aku skang nk cte kat korang sume ape masalah yang menimpa aku time 2..
korang nk taw x?
haa??
xnk???
ok2..aku cte jugak..haha..korang bace jela ea..

tapi aku rase aku xnk cte skang la..hik2..
sbb aku nk bgtaw kat next n3..kuikui..jahat kan aku ni..wakaka...ckit je..xbyk..
dont worry...aku cte punye..

wat mase ni aku da ok..mksdnye..aku mmg dah ok..
kre macam masalah aku da settle..tapi x sepenuhnye..
aku sbnrnye xtaw nk cte dari mane..haha..
2 mslh aku skang ni..
xpelah..next n3 au cte..promizzz!



uihh..apekah?
ha..ape yg aku nk cte nnty ade kene mgene ngan gmbr kt atas nih..
alah...korang msty da taw punye apekebendenyelah aku nk cte..hehehe..
korang blogger2 sume kompom pndai2 belake.kan..hik2..

ok2..aku mls da nk membebel byk2..kuikuikui..
sbb mate aku da xleh nk open da..haha..
katil aku da menunggu 2..
aku gerak dulu ye kawan2..
eh jap....korangggg...aJa da KEMBALI nih..hehe.. *saje nk ulang balik title 2..

Salam :)

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke