05 January 2012

Tahun ini bagaimana ?!

bagaimana apenye kau nih !
aku semakin takut utk melangkah ke tahun baru !
sbb aku terase diriku ini sudah tidak kanak2 lagi..hahaha...tua la mksd aku tuh !
umor aku bape skang ? ecehh ! xpayah cakap pon da taw kn.,hakhakHAKTUIIII !
bodoh !! aku rindu zaman kanak2 riang aku !!
tahun 2007-2009 paling bermakne dlm idop aku !! aku rindu ! rindu sgt !
2010???? aku jd penganggur yg paling bengong ! setahun aku honeymoon !
2011...di sini bermulanye ! perjalanan seorang anak manje ! yg x pndai berdikari ! yg x penah tggl jauh ngan mak ayah ! yg xpenah duk asrama ! yg x penah basuh baju gune tgn sndri, sbb slalu mesin basuh yg basuh ! yg sumenye nk harapkan org lain ! yg yg yg yg arghhhhh pape jela !
itu aku yg dulu..yess! aku mengaku la der !
aku tgh blaja sume 2 dari bawah, x slh kn..kn3.. em, mmg aku rase da terlambat..tp xpela..bukannye aku terus jd cm 2..aku mencuba..OHH..bukan2..aku boleh !!

eh, melalot da aku..

2012
terima kasih YA ALLAH, umur ku dipanjangkan lagi ~
opkos mengharapkan yg terbaik dari tahun lepas2..
impian aku yg aku impikan selame ni harap tercapai ! aku tgh usaha la nih.
keluarga?
kakak ipar ade 3 orang ! abg ipar ?? ha ! xde lg.. coming soon kot ! adik ipar kpade abg2 n akak aku? aihh,...aku x kawen lg lah ! lekluu ! ahahaha wink2 ~
persahabatan?
hmm..bicara bab sahabat ni payah ckit dowh !
xpela..next time la cte,..
adik?
i love u so much !!
u r the best !
always in my heart ! NU !
percintaan?
emm..aku pon belum pasti..tp aku yakin.,.
dan aku xnk mengharap sgt..nnty ape pon x dpt..
biar Allah yg tentukan..jodoh di tgn Dia..
aku dgn 'dia' berusaha je ke arah kebaikan.,.
kesetiaan & kepercayaan itu penting !
kami sedang berusaha..
tp apekan daye kami, kalau x gaduh x sah ! kn?
tp bg aku, gaduh la best ! ni bg aku la ye, ble kte gaduh ngan kekasih hati, ia lebih merapatkan hubungan yg dibina ! siyes beb !
eh, aku x suruh korang gaduh pon..ni pendapat aku je..
'dia' mmg panas baran ! sepanas2 die tuh, die tetap sayang aku ! heheheeee ~~~ 'saye pon syg awk jgk !'
impian & cita2?
masih dalam pembikinan ! wakaka !
ok, siyes2 !
bukan senang nk jd fesyen designer nih ! byk lagi yg aku kene blaja..
aku akan abeskan study aku, then baru aku lancarkan planning aku ! yes !
Ya Allah, tunaikan lah impian ku ini ~ amin ~

lastly !
ramai yg da tegur aku da kurus !
hehehehe !
Salam sume ~

*xde azam pon !

No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke