08 August 2012

Feezavavivilavi berwajah baru ! ty caer :)

Url blog aku mmg kdg2 aku pon susah nk sebut n hampir2 lupa ! haihh ! nk tukar? xde niat lagi ! syg kot..penat aku reka url 2 senang2 je nk tukar? mimpi je lah ! err x reka pon..tipu je tuh..hikhikhik !

da setahun lebih ! blog aku masih yg same..kene ade perubahan nih  ~
aku mmg x reti nk edit blog ! sikit2 boleh lah ~ 2 pon jenuh g cari blog yg ade buat tuto..last2 sign out blog ! haha ! punye la pemalas nk blajo edit ~ ish3 !

TEMPAHAN EDITING BLOG !
terbace lah title ni kt blog caer :) xpenah bw pon blog dia..mcm mane ntah blh terbw pulak ! huhu ~

ramai je bloger2 yg ade buat bisnes macam nih..n ade jugak lah terniat nk tempah ~ tapi ntah niat aku 2 terhalang ! haihhh ~ smpai lah jumpe blog si caer nih n aku nk jugak..x kre ! xde sape boleh halang niat aku kali nih ! terus add facebook caer n wat tempahan ! x sabar nk tgk ape jd kt blog aku :) hik hik !


AND...
inilah hasilnya..pink kaler taw ~
sgt berpuas hati dgn hasil kerja caer :) yes ! sgt2 puas hati..
n aku rase blog aku hidup balik ! ceria ! macam astro ceria :) huhu ~
eh, dah ramai yg singgah blog aku lah ! folower pon bertambah ! yawww ! suke sgt !
Header aku cun kan? :)

Thanks caer ~ u r my hero ! wahhh tbe2 je kau pompuan !
hasil sentuhan caer mamikat hati aja..hehe..
terima kasih daun keladi eh :)
Semoga bisnes caer bertambah maju n teruskan dgn penghasilan yg kreatif !
teruskan usaha :)


korang berminat ? cepat2 klik SINI utk tempahan ! ade diskaun bulan pose nih ! lepas 2 da xde da kot.. :)
nk lebih senang, pegi add FACEBOOK CAER utk lebih mudah :)
mmg x rugi weh !


mintak diri dulu ~
Assalamualaikum :)

p/s : next entry : 13 Bulan

No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke