29 August 2012

Raya?

x best ! ni je yg aku boleh kate utk raye tahun ni ! huh ! mmg xde rase nk raye..aku pon xtaw knp? haihhh..aku taw knp, mls nk ambek taw knp je..wat semak otak aku je ! sepanjang bulan pose nih, mcm2 dugaan yg dtg kt aku >.< aku x kuat sgt ~ bnde2 dtg sndri..aku nk tolak mcm mane..hadap jelah !sabar ~ smpai ke hari ini mslh blom settle lg..haduiiii ~ dugaan2 !

raya tetap raya ! dgn keluarga ~ mmg best ! lupe kejap mslh ~
pegi becuti 1 keluarga, mase hari jadi aku plak 2..walawehhh..terbaikkk la ! best ! gelak ketawa ngan kakak, abg, kakak ipar, mak ayah, and my anak buah tersyg adam ~ love u all :)
walaupon aku x bape nak ok time tuh, aku tetap happy :)

raya dgn kawan2 pon best ! tapi x ckup org ! huh ! its ok :)
8 rumah semuanya ! kenyang gle weh ! haha ~


Raya tahun nih sedikit sebanyak buat aku rase tenang..
tapi cuma seketika..
Harap tenang itu akan dtg kembali..
supaya segala kesedihan akan berlalu pergi ~

2 comments:

cik nana said...

selamat hari raya ;) senyum2 okay ;)

aJa said...

cik nana : selamat hari raya :) thanks :)

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke