22 September 2012

aku x kesah pon...

memang aku x kesah, kenal kau pon tak..ok..kenal2 cm 2 je..rasenye x payah kenal kau lagi kot..xpenting untuk aku tahu segala2nye tentang kau..tapi dengan TAK SENGAJANYA ! aku da taw la pulak pasal kau ! dari kau hidup bujang, da kawen, then cerai ! upsssSS ! janda ~ n kau kawen utuk kali yg keduanya ~ tahniah beb..semoga kau kekal kali ni..pilihan kau salah dulu kot..yg ni lg better :) aku pon tumpang happy tgk kau happy..
past is past kan..
aku memang x kesah ape2 pon yg berlaku dulu..antara kami memang x kenal langsung..kenal pon secara x sengaja..tapi kadang2 perkara yang dulu, bila diungkitkan balik, makan dalam doh ! aku yg xde kene mgene pon terasa same..siall..aku mmg x suka perasaan ni...kita same2 pompuan, kau patut lebih memahami perasaan aku..aku pon boleh faham kau..sbb aku tahu apa yang kau inginkan masa 2..tapi kau cuba untuk halang antara aku dan 'dia'..hey, x adil..kau tahu siapa kami..apa hubungan kami mase tuh..kenapa kau cuba untuk hapuskan??kalau kau rasa dengan cara kau boleh buat kami berpisah, kau memang langsung dan TAK AKAN pernah berjaya.. :) kau ade kelebihan kat situ sebab kau dekat, aku jauh..walaweh ! x menjejaskan langsung hubungan kami ok..kau faham kan..kami pon teramatlah faham..
Tahniah lagi sekali untuk kau sebab berjaya memikat hati orang lain :) aku x penah berdendam dengan kau..sikit pon tak..sebab aku faham hati seorang perempuan macam kau..kadang2 aku rase kau mcam da terdesak sgt..tapi, ape2 pon, semoga berbahagia dengan suami :)

tak cukup dengan ni, aku telah diberi amaran !! waaahh ! oleh perempuan jugak yang mengaku sebagai tunang?fuh..pon macam terdesak sgt..aku abaikan..takat nk buat aku cuak, nk buat aku takut kau memang da gagal..aku berbincang dengan 'dia'..dan..akhirnya berjaya settle kan..amaran kau sikit pon x goyangkan hubungan kami..
macam da xde orang lain..! pon xde perasaan dendam..aku cuba kawal...dengan menerima bantuan dari 'dia' n kawan2..acctly, aku lebih perlukan kawan..aku sgt bertuah kerana memiliki kawan yang selalu ade utk aku..

wahai perempuan2 yang berkenaan, hentikanlah..sebab korang memang sedang membuang masa !

No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke