10 November 2012

Janji

Sape sape pon boleh ucapkan kata janji..tak kira sape..tapi tak semua janji tu ditepati..macam aku..aku pon pandai cakap janji..aku pon kadang kadang lupa aku ada janji ngan orang.. ==' terpakse orang tu ingatkan balik janji janji aku tu..maaf..tapi takde la sampai nak sembang kencang janji gila vavi kan..
Sekarang, aku takut nak janji ngan orang dah.. == takut tak tertunai, takut lupa.. 

Aku rasa macam kalau kita tak boleh tu tak payah la nak janji kan..aku hot gila kalau orang tu ajak aku kuar pastu last minit kensell ! aku dah siap pakai tudung nih ! tiba tiba tak jadi.. ! penat aku iron baju tudung bagai ==' pastu sembang kencang kata nak beli tu beli ni tapi ape pon xde..ahh..setan lah kau ! datang jumpa aku, nak sembang besar, tak payah ! kau janji memang pandai ! pastu terus lupa ! kebabian apakah kau nih ? sekali dua, aku boleh lagi..bila sekali dua tu dah bertambah ke ratusan janji, memang aku tak hingin nak dengar kau sembang dah..cakap la kau sorang sorang sane..bila kau datang, aku akan pastikan kau senyap ! dan aku berjaya melakukan itu ! yeayyy ! tahniah untuk aku dan padan muka untuk kau ! 

Memang entry nih untuk kau ! Sape? adalah !




No comments:

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke