31 August 2012

55 tahun dah :)

Bayangkan kalau x merdeka ~ haihh ! xnk bayangkan pape..bersyukur sgt dgn ape yg dah ade skang nih..2 pon masih ade segelintir manusia yg x reti2 nk bersyukur.. upsss ! aku lah tu ! kdg2 aku rase ape yg aku ade skang ni xcukup..aku nk lebih ! nk lebih dari segalanye ! lebih dari semua orang ! tapi aku x mampu..haha ! padehal da cukup da..saje mengade2..huhu ~ manusia memang x penah puas..

Sempena merdeka hari ni, dimana aku berada? hehe ~ x kemane pon, kat umah je..xde nye nk p sambut..kt dataran ke..mane2 jelah... xde sape nk bawak aku...huhuhu  ~ xpela, x sambut pon xpe kan..hayati 2 penting.. pukul 12 tepat je da mula huru hara da kt luar umah ! macam berperang pulak.. boom sane boom sini...terkejut den ! nasib kejap je..huhu..tp best pulak..rase nk joinn ! jangan2 ! haha ~

Masa zaman2 sekolah dulu best la sambut ngan kawan2...kt sekolah wajib sambut..huhu..nyanyi lagu patriotik same2..hoho..semangat gile vavi la time tuh..hehe...best gle...skang, nyanyi lah sorg2 dlm bilik..ahaha..xpe..masih lg bersemangat waja..

Selamat Hari Merdeka 
kita Merdeka 55 Tahun  ~
Terima Kasih Allah :)

29 August 2012

Raya?

x best ! ni je yg aku boleh kate utk raye tahun ni ! huh ! mmg xde rase nk raye..aku pon xtaw knp? haihhh..aku taw knp, mls nk ambek taw knp je..wat semak otak aku je ! sepanjang bulan pose nih, mcm2 dugaan yg dtg kt aku >.< aku x kuat sgt ~ bnde2 dtg sndri..aku nk tolak mcm mane..hadap jelah !sabar ~ smpai ke hari ini mslh blom settle lg..haduiiii ~ dugaan2 !

raya tetap raya ! dgn keluarga ~ mmg best ! lupe kejap mslh ~
pegi becuti 1 keluarga, mase hari jadi aku plak 2..walawehhh..terbaikkk la ! best ! gelak ketawa ngan kakak, abg, kakak ipar, mak ayah, and my anak buah tersyg adam ~ love u all :)
walaupon aku x bape nak ok time tuh, aku tetap happy :)

raya dgn kawan2 pon best ! tapi x ckup org ! huh ! its ok :)
8 rumah semuanya ! kenyang gle weh ! haha ~


Raya tahun nih sedikit sebanyak buat aku rase tenang..
tapi cuma seketika..
Harap tenang itu akan dtg kembali..
supaya segala kesedihan akan berlalu pergi ~

17 August 2012

1 4 3 ~

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta
Yang takdirnya bukan untuk kita
Mungkin ini adalah cara meluah cinta
Tanpa berkata atau berpandang mata

Mungkin aku mencintaimu
Walaupun engkau tak pernah tahu
Mungkin aku mencintaimu
Tanpa lelah ataupun jemu

I'm sorry but i love you
I'm sorry if i miss you
Even if I can't have you
You know I'll always be there for you

Mungkin kita tak bersama di takdirkan
Tak mengapa asal kau bahagia

Biar aku mencintaimu
Biar tiada siapa yang tahu
Biar aku mencintaimu 
Dalam diam ataupun bisu


najwa latif - i love you -

09 August 2012

13 Bulan

Apa yang kita nak x semestinya kita dapat ~ usaha la mcm mane pon, kalau da Allah x izinkan x lah jawabnye ~ tapi sekurang2nye kita usaha kan..

13 bulan lamenye, InsyaAllah akan sampai bertahun2...
sekarang, aku sendiri x pasti !
byk dugaan yg dtg dlm bulan puasa nih ~ knp aku? knp?
bila da bahagia, ade je yg dtg menghalang..bila da ok, dtg lg mslh lain yg lg berat !
aku x sangke mslh ni akan jd besar ! smpai da xde jalan lg..xnmpk jln..kecuali, jlan yg terakhir ~
aku terpakse merelakan..utk keselamatan !

Cinta kadang2 memerlukan pengorbanan..
aku redha ~

08 August 2012

Feezavavivilavi berwajah baru ! ty caer :)

Url blog aku mmg kdg2 aku pon susah nk sebut n hampir2 lupa ! haihh ! nk tukar? xde niat lagi ! syg kot..penat aku reka url 2 senang2 je nk tukar? mimpi je lah ! err x reka pon..tipu je tuh..hikhikhik !

da setahun lebih ! blog aku masih yg same..kene ade perubahan nih  ~
aku mmg x reti nk edit blog ! sikit2 boleh lah ~ 2 pon jenuh g cari blog yg ade buat tuto..last2 sign out blog ! haha ! punye la pemalas nk blajo edit ~ ish3 !

TEMPAHAN EDITING BLOG !
terbace lah title ni kt blog caer :) xpenah bw pon blog dia..mcm mane ntah blh terbw pulak ! huhu ~

ramai je bloger2 yg ade buat bisnes macam nih..n ade jugak lah terniat nk tempah ~ tapi ntah niat aku 2 terhalang ! haihhh ~ smpai lah jumpe blog si caer nih n aku nk jugak..x kre ! xde sape boleh halang niat aku kali nih ! terus add facebook caer n wat tempahan ! x sabar nk tgk ape jd kt blog aku :) hik hik !


AND...
inilah hasilnya..pink kaler taw ~
sgt berpuas hati dgn hasil kerja caer :) yes ! sgt2 puas hati..
n aku rase blog aku hidup balik ! ceria ! macam astro ceria :) huhu ~
eh, dah ramai yg singgah blog aku lah ! folower pon bertambah ! yawww ! suke sgt !
Header aku cun kan? :)

Thanks caer ~ u r my hero ! wahhh tbe2 je kau pompuan !
hasil sentuhan caer mamikat hati aja..hehe..
terima kasih daun keladi eh :)
Semoga bisnes caer bertambah maju n teruskan dgn penghasilan yg kreatif !
teruskan usaha :)


korang berminat ? cepat2 klik SINI utk tempahan ! ade diskaun bulan pose nih ! lepas 2 da xde da kot.. :)
nk lebih senang, pegi add FACEBOOK CAER utk lebih mudah :)
mmg x rugi weh !


mintak diri dulu ~
Assalamualaikum :)

p/s : next entry : 13 Bulan

Copyright reserved by Aja edited byCaersasuke